BOOGAARD BUDDYSEATS

BUDDYSEATS

Wij bekleden zadels opnieuw of naar eigen ontwerp, ook kunnen we de maat en hoogte aanpassen aan uw wensen, hierdoor verbeteren wij uw zitcomfort aanzienlijk! Of het nu gaat om een bestaand zadel of een zelfgemaakte versie, met gekleurde naden of een eigen logo erop, voor een buddyseat op maat kunt u bij ons terecht!
 

BEKLEDEN HUIDIGE ZADEL

Een beschadiging, scheur of gewoon uitgekeken op de kleur buddyseat? Wij bekleden deze graag voor u opnieuw in elke gewenste maat en kleur. Het bekleden van de zadels doen wij voornamelijk met skai om dat dit materiaal zorgt dat de vormen van het zadel netjes gevolgd kunnen worden.

De standaard skai is een neutrale normale skai. Deze lijkt over het algemeen het meest op de originele buddyseat motieven vanuit fabriek. Dit type skai is in heel veel verschillende kleuren te verkrijgen. Combineren van verschillende kleuren kan uiteraard ook.

OP MAAT MAKEN ZADEL

Ben je eigenlijk net te groot of te klein voor de motor, of heeft de motor standaard geen fijne zit? Dan is verhogen of verlagen van een buddyseat in veel gevallen een oplossing. Snel last van een pijnlijk achterwerk tijdens het rijden? Dan is verstevigen met een speciaal schuim een goede verbetering tegen het doorzitten.

Wij kunnen dus zorgen voor het verhogen, verlagen, verstevigen van het zadel of ontwerpen van het schuim zodat het perfect op een zelfgemaakte bodemplaat past (zoals bij een custom motor) en de juiste uitstraling heeft!

NAAR EIGEN ONTWERP

Rand met stiksel; Dit is een simpele stikrand waarbij 2 delen skai zich overlappen. Dit is de meest voorkomende naad die wij gebruiken tijdens bekleden. Eventueel is een dubbele stikrand ook mogelijk voor een mooi effect.

Bies; Hierbij wordt er een bies tussen 2 delen skai gemaakt. Deze bies wordt vooral gebruikt bij klassieke motoren en Choppers.

Stiksels; Om de buddy te verfraaien kunnen er naar wens stikselranden in de skai gemaakt worden.

MET LOGO

Het is mogelijk om logo's te verwerken in de buddyseat. Wij verzorgen gedrukte en  geborduurde logo's. Ook is het mogelijk om door ons een ontwerp te laten maken. Wij zorgen er voor dat de buddyseat de juiste uitstraling behoudt en het logo op de perfecte plek, kleur en grootte gemaakt wordt.

© Copyright 2019 Boogaard Company

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • White Google+ Icon