top of page

BOOGAARD BUDDYSEATS

Boogaard Buddyseats - Vertemati zadel
Boogaard Buddyseats - zadels beklede
197 Erik Driessen - 125 cc Aprillia SR uit 2001.JPG

BUDDYSEATS

Wij bekleden motorzadels en buddyseats opnieuw of naar eigen ontwerp, ook kunnen we de maat en hoogte aanpassen aan uw wensen, met een nieuw stuk schuim in het zitvlak verbeteren wij uw zitcomfort aanzienlijk! Of het nu gaat om een bestaand zadel, schuimopbouw of een zelfgemaakte versie, met gekleurde naden of een eigen logo erop, voor een buddyseat op maat kun je bij ons terecht! Tot snel!
 

149 Erik Hakstege - Yamaha XJR1200.JPG
BEKLEDEN HUIDIGE MOTORZADEL

Een beschadiging, scheur of gewoon uitgekeken op de kleur buddyseat? Wij bekleden deze graag voor u opnieuw in elke gewenste maat en kleur. Het bekleden van de motorzadels doen wij voornamelijk met kunstleer om dat dit materiaal zorgt dat de vormen van het motorzadel netjes gevolgd kunnen worden, het is waterbestendig en makkelijk schoon te maken.

Kunstleer is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar, meerdere kleuren combineren kan natuurlijk ook. Tevens hebben we kunstleer met reliëf zoals half- geperforeerd en
antislip voor meer stevigheid in het zadel. Verschillende materialen combineren kan ook.

Verlagen buddyseats - Boogaard Buddyseat
OP MAAT MAKEN MOTORZADEL

Ben je eigenlijk net te groot of te klein voor de motor, of heeft de motor standaard geen fijne zit? Dan is verhogen of verlagen van een buddyseat in veel gevallen een oplossing. Snel last van een pijnlijk achterwerk tijdens het rijden? Dan is verstevigen met een speciaal schuim een goede verbetering tegen het doorzitten.

Wij kunnen dus zorgen voor het verhogen, verlagen, verstevigen van het zadel of ontwerpen van het schuim zodat het perfect op een zelfgemaakte bodemplaat past (zoals bij een custom motor) en de juiste uitstraling heeft!

153 Jeroen van Eenbergen - zadelpan aangepast.JPG
NAAR EIGEN ONTWERP

Rand met stiksel; Dit is een simpele stikrand waarbij twee delen kunstleer zich overlappen. Dit is de meest voorkomende naad die wij gebruiken tijdens bekleden. Eventueel is een dubbele stikrand ook mogelijk voor een mooi effect.

Paspels; Hierbij wordt er een bies tussen twee delen kunstleer gemaakt. Deze bies wordt vooral gebruikt bij klassieke motoren en Choppers.

Sierstiksels; Om de buddy te verfraaien kunnen er naar wens stiksel randen in de skai gemaakt worden.

Logo borduren - Boogaard Buddyseats
MET LOGO

Het is mogelijk om logo's te verwerken in de buddyseat. Wij verzorgen gedrukte en  geborduurde logo's. Logo op of in de seat gestikt kan ook. Tevens is het mogelijk om door ons een ontwerp te laten maken.

 

Wij zorgen er voor dat de buddyseat de juiste uitstraling behoudt en het logo op de perfecte plek, kleur en grootte gemaakt wordt.

Super 73 Fatbike door Boogaard Buddyseats
Phatfour Fatbike bekleed door Boogaard Buddyseats
FATBIKE SEATS

Gespecialiseerd in het ontwerpen en opnieuw bekleden van Super73 seats en Phatfour seats. Overige modellen zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Stiksels en Paspels (gekleurde biezen) in de kleur van jouw snelle fiets. Diamond Stitch op je zitvlak of liever een Honingraat?

Met deze nieuwe bekleding ziet je Fatbike er net weer wat hipper uit!

Onderstaand een greep uit onze produkten

En check onze Instagram en Facebook voor de meest recente projecten!

Boogaard Company logo.jpg
bottom of page